Hoito-ohjeet

Muunin tuotteet kestävät ja hemmottelevat sinua pitkään, kun hoidat niitä oikein:

Peseminen

Pese aina uudet lakanat ennen niiden käyttöönottoa. Pesussa puuvillakuidut venyvät hiukan ja valmistuksen, ompelemisen ja pakkaamiseen aikana kanakseen päätynyt pöly, langanpätkät yms. saadaan poistettua.

Valitse 30–40 ° C pesuohjelma, ja kuivaa kuivausrummussa hitaammalla nopeudella. Älä käytä valkaisulaineita tai valkaisuainetta sisältäviä pyykinpesuaineita.

Kuivatus

Pyykkinarulle ripustaminen on paras tapa kuivata lakanat, mutta lakanoita ei kannata kuitenkaan ripustaa kuivumaan suoraan aurinkoon. Kangas menettää kiiltonsa suorassa auringonvalossa kuivattaessa ja kuvausrumpua käytettäessä. Kuivausrumpua käytettäessä tulisi valita matala lämpötila. Ota lakanat pois kuivausrummusta mahdollisimman pian ohjelman päättymisen jälkeen, ja suorista sekä viikkaa lakanat.

Raikkaat lakanat

Muunin pussilakanat, lakanat ja tyynyliinat kannattaa pestä kerran viikossa tai ainakin joka toinen viikko. Vuodevaatteiden asianmukainen hoito auttaa välttämään allergioita ja astmaa. Lakanat kannattaa vaihtaa vähintään 2-3 viikon välein.